Rólunk

 

Tisztelt leendő és már meglévő UTASUNK !

 

Szeretettel üdvözöljük honlapunkon.

S mi volt a célunk e a weblap létrehozásával ?: minél szélesebb körű információval történő kiszolgálás, az Önnek legmegfelelőbb utazás kiválasztásának lehetőségét nyújtva.

Az utak számának dömpingje, nagyságrendje, sokrétűsége, változó aktualitása késztetett bennünket arra,hogy egy ilyen nagyságrendű ajánlat - adatbázissal lássuk el Önt.. Válogasson kedvére - hisz hogy is szól a jól ismert szlogen: ?."mert Ön megérdemli". Igen, kell szakítani magára, családjára egy kis időt, hogy feltöltődjön, regenerálódjon, pihenjen, világot lásson (mert utána mindent egy picivel szebbnek lát.). Nem véletlenül választottuk Mark Twain idézetét.:

 

Az élet nem egy verseny,hanem egy utazás,aminek minden lépését élvezni kell!!

 

S most egy kicsit a számadatok:

1990-ben, a társadalmi változásokkal egy időben alakultunk. S hogy mennyi az idegenforgalmi tapasztalatunk? 5 kolléganőnk összesen közel 125 évet dolgozott le és dolgozik még ma is az idegenforgalomban!!! (Kérem ne mosolyogjon, nem vagyunk azért veteránok !.) a világban nagyon sok helyen megfordultunk, tapasztalatokat, információkat gyűjtve, melyeket szívesen megosztunk Önnel.

 

Hívjon bártan, szeretettel várjuk.

A ZENIT TOURS Utazási Iroda csapata