Advent Bécsben - Non Stop, Ausztria, Bécs, 2017-12-02, Ellátás nélkül

Advent Bécsben - Non Stop

Advent Bécsben - Non Stop
Időpont:
2017-12-02 – 2017-12-02
Időpont változtatás
Időtartam:1 nap
Közlekedés:autóbusz (-)
Ellátás:Ellátás nélkül
Utazás száma:52049557
10 500 Ft -tól (-0 %)
Közlekedés
Békéscsabáról és Gyuláról autóbusszal ( Gyulai felszállás minimum 10 fő esetén)
Felszállási helyek: Mezőberény - Gyomaendrőd - Mezőtúr - Törökszentmiklós - Szolnok - Cegléd - Budapest)
Program
1. nap
Elutazás 2017. december 02, 9, 16-án: 02:00 -kor Gyuláról, 02:30-kor Békéscsabáról –Békés- Mezőberény- Gyomaendrőd – Mezőtúr- Szolnok – Budapest -Tatabánya- Győr- Hegyeshalom útvonalon.
Érkezés a reggeli órákban Schönbrunnba, ahol megtekintjük a Habsburgok világhírű kastélyát, kastélylátogatás vagy szabadprogram a kastély parkjában, séta a dombháton álló Gloriettehez, pálmaház vagy a kocsimúzeum megtekintése. Vásárlási lehetőség a schönbrunni művészeti és karácsonyi vásáron. Délután gyalogos városnézés keretén belül ismerkedünk a karácsonyi díszbe öltözött császárvárossal: Opera, Mária Terézia-szobor, Múzeum park, Parlament, Fogadalmi templom, Egyetem, Városháza, Burg színház, Népkert. A városháza előtti téren lehetőség nyílik gyönyörű díszek vásárlására, majd a Hofburg megtekintése után a Kohlmarkt fényes kirakataiban gyönyörködünk, vagy megkóstolhatjuk a forralt bort a Grabenen. Látogatást tehetünk a Stephansdomba, ahol karácsonyi énekeket hallgathatunk.
Sétánk végezetéül szabadprogram keretében fogyasszunk el egy jó forró punchot a Stehpansplatzon vagy vásárolhatunk a templom mögötti csokoládé boltban (Mozart, Sissi és Manner) vagy felkereshetjük a híres Demel süteménykészítő műhelyt is a Kohlmarkton. Az esti órákban kb. 18 órakor hazautazás. Utazás Győr-Tatabánya-Budapest-Szolnok- Mezőtúr- Gyomaendrőd- Mezőberény- Békés útvonalon Érkezés Békéscsabára/ Gyulára
2017. december 03, 10, 17-én a hajnali órákban.

Az ár tartalmazza
az utazás költségét, valamint az idegenvezetést
Az ár nem tartalmazza
a belépők költségét (Schönbrunn 17,5,- Euro/fő), biztosítást ( 390,- Ft/fő)és bécsi behajtási díj, parkolási díj, regisztrációs díj 5,. Euro/fő - helyszíni fizetéssel.
Kedvezmények
Online foglalás esetén -500,- Ft/foglalás kedvezmény

Nem található a szálloda áttekintése.Választot utazás: Advent Bécsben - Non Stop | Bécs | autóbusz | Időpont: 2017-12-02 – 2017-12-02 | Ellátás nélkül | Módosítás

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI