Advent Zakopaneban, Lengyelország, Zakopane-Tátra régió, 2017-12-16, Reggeli
Advent Zakopaneban
Időpont:
2017-12-16 – 2017-12-17
Időpont változtatás
Időtartam:2 nap
Közlekedés:autóbusz (-)
Ellátás:Reggeli
Utazás száma:52385920
26 900 Ft -tól ( | -0 %)
Szállás
Zakopaneban, központi elhelyezkedésű panzió, 2-3 ágyas zuhanyzós szobáiban
Ellátás
büfé reggeli, menüs vacsora igényelhető a szálláshelyen: 2.600,-Ft/fő
Közlekedés
kényelmes autóbusszal Békéscsabáról
Program
1. nap
Elutazás Békéscsabáról a kora reggeli órákban. Rövid megállók után érkezünk az Alacsony- Tátra lábánál fekvő híres Besztercebányára. Rövid sétát teszünk a hangulatos belvárosban, ahol megismerhetjük a várnegyed egy részét: a gótikus Mária-templomot, Szent- Kereszt templomot, Mátyás-házat és Óratornyot, Püspöki palotát. Városnézésünket a gótikus-reneszánsz stílusú polgárházai között fejezzük be. Tovább utazunk a Tátra csodás hegyei és mesés völgyei között, ahol a varázslatos faépületeiről híres Zakopane vár ránk. Elfoglaljuk szállásunkat, majd a városka felfedezésére indulunk: megismerkedünk a csodásan feldíszített belvárossal és részt veszünk az esti karácsonyi kavalkádban, ahol ajándékokat vásárolhatunk (helyi kézműves termékek, szépen kidolgozott bőráruk, fafaragványok, tradicionális házi sajtok és édességek). Kóstoljuk meg a forralt meggysört és sült gesztenyét, a chalkat (kalács), krowkit (tejkaramella) és a híres faworkit (fánk). Tévedjünk be egy Goral kocsmába, ahol alapszabály, hogy a vendég nem maradhat éhes. A goral konyhaművészet alapja a hús, amit sokféleképpen, de leginkább is hangulatos grilltűzhelyeken szokás elkészíteni. Ételeik mellé szívesen ajánlják a méltán híres helyi mézsört és meggysört.

2. nap
Reggeli után fedezzük fel az „ékszerdoboz” egyéb nevezetességeit is: a Fatimai Szűzanya templomot, a Goral templomot, vagy csak barangoljunk a karácsonyi pompába öltözött városka utcáin. Szabadprogram keretében lehetőség nyílik siklóval feljutni a Gubalowka hegyre és gyönyörködni a csodás kilátásban. Szép idő esetén páratlan kilátás nyílik a környező hegyekre és Zakopane városára. A kora délutáni órákban búcsút veszünk Zakopanetől, majd hazautazás. Útközben rövid pihenők, érkezés Békéscsabára a késő éjszakai órákban.
Az ár tartalmazza
autóbusz –és szállás költség, reggelis ellátást, idegenvezető költségét
Az ár nem tartalmazza
útlemondási biztosítás 1,6%,
baleset-, betegség –és poggyász biztosítás:800,-Ft/fő
üdülőhelyi díj: 900,-Ft/fő

Nem található a szálloda áttekintése.Választott utazás: Advent Zakopaneban | Zakopane-Tátra régió | autóbusz | Időpont: 2017-12-16 – 2017-12-17 | Reggeli | Módosítás

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI