Herkulesfürdői emlékek - Hajózás a csodás Kazán szorosban, Románia, 2018-09-28, Félpanzió

Herkulesfürdői emlékek - Hajózás a csodás Kazán szorosban

Herkulesfürdői emlékek - Hajózás a csodás Kazán szorosban
Időpont:
2018-09-28 – 2018-09-30
Időpont változtatás
Időtartam:3 nap / éj
Közlekedés:autóbusz (-)
Ellátás:Félpanzió
Utazás száma:59920446
29 600 Ft -tól ( | -0 %)
Leírás
Herkulesfürdő európai hírű fürdőhely, a Mehadia és Cserna hegység által körülvett völgyben fekszik, Orsovától 20, a Kazán szorostól mindössze 25 km-re.A fürdő gyógyvizeiről híres: az itt feltörő termálvizek gyógyító hatását már a rómaiak is ismerték. A 19. században kiépült fürdő igazi monarchiabeli fürdőhellyé vált, melynek hangulatát máig megőrizte.
Szállás
2 éj Herkulesfürdőn igényes Panzióban, 2-3-4 ágyas fürdőszobás szobákban
Ellátás
félpanzió ( reggeli és vacsora)
Közlekedés
Telekgerendásról és Békéscsabáról komfortos, kényelmes autóbusszal
Csatlakozási lehetőségek: Orosháza- Kaszaper- Mezőkovácsháza- Battonya
Program
1. nap
Telekgerendás - Békéscsaba – Arad – Temesvár –Buziásfürdő- Herkulesfürdő
Indulás a reggeli órákban Telekgerendásról-Békéscsabáról, határátlépés Battonyánál. Első megállónk a Bánság legnagyobb városában Temesváron lesz, ahol felkeressük a főbb látnivalókat: Dóm téren a Római Katolikus székesegyház épülete, Szentháromság-szobor, Katolikus püspöki palota, az egykori kormányszéki palota, ahol Ady Endre írnokoskodott, felkeressük a 19. századi szecessziós palotákkal övezett híres temesvári korzót is. a középkori kolostorok romjai. Továbbutazva egy kis kitérőt teszünk a Temesvártól 33 km-re lévő egykori híres temesi fürdővárosba, Buziásfürdőre, melynek több alkalommal volt fürdővendége Deák Ferenc is. Fürdői, mofettái ma is működnek, megkóstolhatjuk a gyógyvizet és teszünk egy sétát a fürdőtelep hatalmas parkjába, mely ritka fák otthona. A késő délutáni órákban érkezünk szálláshelyünkre, Herkulesfürdőre, az Osztrák-Magyar Monarchia leghíresebb fürdőhelyére ahol Ferenc József és Erzsébet is többször megfordult. Elhelyezkedtünk a panzióban, vacsora.


2. nap
Herkulesfürdő – Orsova – hajókázás
Reggeli után Herkulesfürdő felfedezésére indulunk: Gyógycsarnok, Kaszinó, Erzsébet királyné villája, Szapáry-fürdő, Sarolta-fürdő, Herkules szobor, a város fölötti dombon emelkedik a Szent Anna kolostor – innen szép kilátás az orsovai öbölre majd, a szomszédos Orsova városával ismerkedünk, ahol a Szent koronát ásatta el Szemere Bertalan 1849-ben. Látnivalók: Szent korona emléktábla, Római Katolikus templom, majd egy felejthetetlen hajóút (kb. 3 óra) következik. A hajó fedélzetéről csodálhatjuk meg a Kis -és Nagy-kazán szorosok drámai szépségét, valamint a Vaskapu Nemzeti Park természeti látványosságait. A kellemes hajózás után visszatérünk szálláshelyünkre, szabadprogram, vacsora


3. nap
Herkulesfürdő- Bigar - Oravicabánya -Temesvár –Arad – Békéscsaba - Telekgerendás
Reggeli után még lehetőség nyílik egy rövid fürdőzésre valamelyik helyi szállodában, vagy még egy sétára, majd hazautazás. Hazafele megállunk a mesebeli Bigar vízesésnél, ami egy igazi varázslat és még csak kevés turista fedezett fel, majd betérünk Oravicabányára, ahol a település híres színháza – a bécsi Burgtheater hiteles mása . Folytatjuk utunkat, Temesvár, Arad útvonalon. Érkezés az esti órákban.

Az ár tartalmazza
szállás, félpanziós ellátás, autóbusz költség, idegenvezető költségét
Az ár nem tartalmazza
: Biztosítást, fakultatív program ára (hajózás a Kazán-szorosban, létszámtól függően kb. 100 ,- Lei / kb 7.000,- Ft)

Nem található a szálloda áttekintése.Választott utazás: Herkulesfürdői emlékek - Hajózás a csodás Kazán szorosban | Románia | autóbusz | Időpont: 2018-09-28 – 2018-09-30 | Félpanzió | Módosítás

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI