Hétvége Lengyelországban, Lengyelország, 2018-10-20, Reggeli
Hétvége Lengyelországban
Időpont:
2018-10-20 – 2018-10-22
Időpont változtatás
Időtartam:3 nap / éj
Közlekedés:autóbusz (-)
Ellátás:Reggeli
Utazás száma:59862092
31 400 Ft -tól ( | -0 %)

Program

1. nap:  Indulás a kora reggeli órákban, utazás rövid pihenőkkel. Kora délután látogatás Auschwitzba vagy Auschwitz-Birkenua-ba a csoport választása alapján. A felkavaró élmény után békésebb, szebb tájakra utazunk, a világörökség részeként ismert Wieliczka sóbányájába. A 700 éves bánya sóból faragott képzőművészeti és egyéb alkotásaiban gyönyörködhetünk. Este szállások elfoglalása Krakkóban.

2. nap: Reggeli után ismerkedés az egykori királyi koronázó város, Krakkó látnivalóival. A városnézés során megtekintjük a híres Ryneket, Posztócsarnokot, Mária templomot, majd a királyi várban a Wawelban folytatjuk sétánkat. A séta során megismerhetjük a katedrálist és képzőművészeti kincseit, valamint a kincstár ereklyéit és a királyi lakosztály műkincsekkel gazdagon berendezett szobáit. Délután a Jaggello Egyetemet tekintjük meg, majd szabad program. Este visszautazunk a szállásunkra.  

3. nap: Reggeli után folytatjuk utazásunkat Lengyelország legkedveltebb hegyi üdülőközpontjába, a szépséges Zakopaneba. Séta a górál stílusú házak között, kirándulás fogaskerekűvel a Gubalowka hegyre, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a városra. Majd vásárlási lehetőség: sajtpiac, sétáló utca. Késő délután hazaindulás, utazás rövid pihenőkkel. Érkezés a késő esti órákban.

Részvételi díj: 31.400.-Ft/fő, hotel* 2+2 és 2+3 ágyas egységekben (két szobához tartozik egy fürdőszoba)

                      35.900.-Ft/fő, hotel *** 2-3 ágyas fürdőszobás szobák,

mely tartalmazza az autóbusz közlekedés, a szállás, a reggeli és az idegenvezetés költségét. Nem tartalmazza a belépőjegyek árát és az utasbiztosítás díját. BBP biztosítás: 430 Ft/Fő/nap

Vacsora igényelhető: 2.900 Ft/fő/alkalom (A programok sorrendje felcserélhető)
Auschwitz, Wawel, Wieliczka belépőjegyei előre fizetendők.

Dunántúli és Alföldi csoportjaink kérjék árajánlatunkat a km többlet miatt.

+ 1 nap hosszabbítási lehetőség: Reggeli után tutajozás a festői szépségű Dunajec völgyében. Látogatás a hallgatási fogadalmat tett barátok híres Vörös Kolostorában. Igény esetén az ezeréves határt őrző Nedec várába látogatunk. Az egykori gótikus- reneszánsz lovagvár megtekintése után rövid séta a hangulatos városkában. Szállás Krakkóban.

Program ára:10.900.-Ft/fő 

Belépők

Gubalowka fogaskerekű: 21 PLN/fő a helyszínen fizetendő
Dunajec tutajozás: 12 euro/fő


Az alábbi belépőjegyek előre fizetendők - csoportos árak (min. 40 főre):
Auschwitz: 2.000 Ft/fő -től ( az ár tartalmazza a helyi idegenvezető díját, illetve egy fejhallgatót, amelyen keresztül tisztán hallható az idegenvezetés)
Wawel: 4.800 Ft/fő (az ár tartalmazza a helyi idegenvezető díját, foglalási díjat és belépőjegyárakat a kastélyba és egy katedrálisba)
Wieliczka: 7000-Ft/fő-től szezononként, csoportonként eltérő lehet az ár - (az ár tartalmazza a helyi idegenvezető díját, a belépőjegy árát; diák csoport esetén kérje ajánlatunkat)


Az árak tájékoztató jellegűek, 2017-es árak.

Elhelyezés

- hotel* (2+2, 2+3 ágyas szobákban, 2 szobának közös a fürdőszobája)

- hotel*** (2-3 ágyas saját fürdőszobás szobákban)

2 éj

Választott utazás: Hétvége Lengyelországban | Lengyelország | autóbusz | Időpont: 2018-10-20 – 2018-10-22 | Reggeli | Módosítás

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI