Nápoly-Sorrento, Olaszország, Kampánia, Nápoly, 2017-10-24, Félpanzió
Nápoly-Sorrento
Időpont:
2017-10-24 – 2017-10-28
Időpont változtatás
Időtartam:5 nap
Közlekedés:repülő (-)
Ellátás:Félpanzió
Utazás száma:47675814
93 900 Ft -tól (-0 %)
Utazási információk
Időpontok:
4/3-as út(Ennél az Amalfi prg. marad ki)
Ápr.29-Máj.2. - 89 900 Ft - Az utolsó hely bővített - 1 db feladható bőrönd az árban 2 fő részére! 

5/4-os út:
Máj.16-20. - 93 900 Ft - Az utolsó hely bővített - 1 db feladható bőrönd az árban 2 fő részére!
Jún.13-17. - 93 900 Ft
Jún.20-24. - 93 900 Ft
Szept.12-16. - 99 900 Ft
Szept.26-30. - 93 900 Ft
Okt.10-14. - 93 900 Ft
Okt.24-28- Őszi szünet - 99 900 Ft


6/5-os út:
Jún.1-6. - 109 900 Ft


+ 29.900 Ft Reptéri és egyéb illetékek
+ 9.900 Ft Reptéri transzferek félnapos Nápolyi városnézéssel
1 ágyas felár 5/4: 24.900 Ft (4/3-18.900 Ft; 6/5-29.900)

A részvételi díj az idegenforgalmi adót (kb.1 Euro/éj/fő) nem tartalmazza, ezt a helyszínen kell fizetni!

Választhatók:

- Pompei-Vezúv (busszal, helyi idegenvezetovel):   14.700 Ft + belépők (min. 16 fő)  
- Amalfi-Ravello-Positano (busszal, idegenvezetovel): 13.700 Ft + belépők (min. 20 fő)
- Capri program (busz, hajójegy, szigettúra, helyi id.vez.): kb.100 + belépők (helyszínen fizetendő)

Elhelyezés
: Sorrento és környékén Massa Lubrensétől Viqo Equense-ig,3* középkategóriás hotelben; légkondis szobák, fürdő/WC, TV.
A hotel pontos neve indulás előtt 10 nappal publikálandó!

Ellátás:

- 4 bővített kontinentális reggeli
- 4 háromfogásos vacsora a szálloda éttermében

Idegenvezetés:

- Unitravel idegenvezetője az út során végig
- helyi idegenvezetés a Pompei és Capri programon

Poggyászkapacitás: 
Fejenként 1 db 23 kg-os feladható bőrönd és kis kézipoggyász (42 x 32 x 25 cm) az árban!
UTOLSÓ HELYEKNÉL ELTÉRHET! A változás jogát fenntartjuk!


Utazás:

- Wizz Air menetrendszerinti járatával Nápolyba
- Reptéri transzferek, valamint fak. kirándulások helyi légkondicionált busszal

Program
Egy rövidke, de annál változatosabb, tagolt partszakasza a Tirrén-tengernek, ahol a természet és ember egyaránt maradandót alkotott. Tengerparti pihenéssel egyidejuleg élvezhetjük az egyedülálló Amalfi-partot, Capri mesés szépségét és a Vezúv tenger fölé magasodó vulkáni kúpját.

Program
1. nap:
Kora délután érkezés Nápoly repterére. Félnapos városnézés Nápolyban busszal és gyalogosan: (kívülről) Királyi Palota, Castel Nuovo, Castel dell´ Oro, Galéria, Opera, Plaza Plebistico, Via Toledo, rövid szabadidő, majd a szállás elfoglalása Sorrento elővárosában.

2. nap: AMALFI – RAVELLO – POSITANO
(fak., busszal)
A Sorrento-félsziget ékszerdobozainak megismerése:
Positano – a felso panorámát Belvedere kilátójából élvezhetjük, ennek a rendkívül meredeképítésu városnak a festoi látványát; Amalfi – az osi tengeri köztársaság egyedülálló parti városában: XII. sz. dóm, szuk hegyoldali sikátorok, óvárosi terek; Ravello – pompás középkori paloták és díszkertek városa a hegyoldalban, lenyugözo kilátással az Amalfi-partra.

3. nap:    POMPEI – VEZÚV (fak., busszal)
Külön busszal, közös kirándulás keretében Pompei - a Vezúv lábánál fekvő jelentős ókori város romjainak megtekintése
Du. fenyveseken át vezet fel a szerpentin a Vezúv felső parkolójáig; innen sétaút vezet fel a vulkáni kráter peremére dupla kilátással: a mély kráterüreg, ill. Nápolyi öbölre.

4. nap: CAPRI sziget hajóval
(fak.)
Busztranszfer Sorrento kikötőjébe, ahonnan 25 perc gyorshajóval Capri. A szigetre való érkezés hajókirándulást teszünk a sziget körül. (Időjárás függvénye) Ezután  bérelt kisbuszokra szállunk, és elmegyünk Capri városába. Ez a város a VIP-ek városa, séta a kis utcákon, a Qusisana szálloda megtekintése (kívülről), majd az Augustus kertje, ahonnan fantasztikus kilátás nyílik a Faraglioni sziklákra, valamint a Kruppok által készített híres útra. Ezután átbuszozunk Anacapri városába Először ellátogatunk a híres svéd orvos Axel Münthe villájába. Érdemes továbbá megkóstolni a helyi citromlikőrt a limoncellot, és ha tiszta az ido fellibegozni a Monte Solarora (589m). Buszokkal le a kikötőbe, majd vissza Sorrento-ba.

5.nap: Nápoly
Reggeli után transzfer a reptérre, érkezés Budapestre a délutáni órákban.
Nem található a szálloda áttekintése.Választot utazás: Nápoly-Sorrento | Nápoly | repülő | Időpont: 2017-10-24 – 2017-10-28 | Félpanzió | Módosítás

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI