Spanyol, portugál körutas törzs, Portugália, 2017-10-21, Reggeli

Spanyol, portugál körutas törzs

Spanyol, portugál körutas törzs
Időpont:
2017-10-21 – 2017-10-24
Időpont változtatás
Időtartam:4 nap
Közlekedés:repülő (-)
Ellátás:Reggeli
Utazás száma:47999615
99 900 Ft -tól (134 900 Ft | -26 %)

EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt

A szervező utazási iroda megjelölése: Lisszaboni képek
Leírása a túra
Indulási időpontok:
4/3-as turnus: 2017.XII.29. ( Wizz Air)
5/4-es turnusok: 2018. III.14. ( Wizz Air), III.29.* Húsvét (TAP)
Utazás: a Wizz Air vagy a TAP közvetlen menetrend szerinti járataival
Elhelyezés: 3*-os szállodában
Ellátás: büféreggeli

1. nap: Budapest-Lisszabon
Elutazás menetrend függvényében a délutáni órákban, transzfer a szálláshelyre.

2. nap: Lisszabon
A reggeli után félnapos városnézés Lisszabonban. A lenyűgöző panorámát a VII. Edward parkból élvezzük, majd az elegáns Marquis de Pombal teret átszelve, a Rossio negyed felé autóbuszozunk. Az ódon katedrálistól gyalogosan folytatjuk a programot, a Sé mellett elhaladva, az Alfama negyed festői sikátorain sétálva. A Tejo partján a manuelin stílus remeke, a Jeronimos székesegyház (belülről), az UNESCO Világörökség Belém torony (kívülről) és a Felfedezések Emlékműve képezik még a közös látnivalókat. Délután szabadidő.

3. nap Lisszabon-Óbidos-Batalha-Nazare-Fátima
A reggeli után szabadidő, vagy fakultatív egész napos kirándulás Óbidos, Batalha, Nazare, Fátima csodáinak felfedezésére. Közös séta Óbidos városában, amelynek bájos fehér házikóit középkori városfal övezi. Az egyik legfestőibb fekvésű halászfaluban, Nazaréban panoráma a felsővárosból és rövid szabadidő az alsóvárosban. Utunk következő állomása az UNESCO Világörökség Batalha kolostor (belépő helyszíni fizetés ellenében), a portugál gótika gyöngyszeme, majd Fátima világhírű zarándokhelyéről térünk vissza a fővárosba. December 31-én a résztvevők élvezhetik a színes éjszakai forgatagot, gyönyörködhetnek a Tejo folyó partján a hagyományos újévi tűzijátékban.

4. nap: Lisszabon - Sintra
A reggeli után szabadidő további sétákra, vagy fakultatív egész napos kirándulás. Az UNESCO Világörökség Sintra az ország legromantikusabb szeglete. A vadregényes fekvésű nyaralóhelyen a 14. századi királyi palota (a belépő helyszíni fizetés ellenében) termeiben régmúlt korokba repít bennünket a képzelet. Rövid szabadidő után Európa legnyugatibb pontjától, a Cabo da Rocatól elkészíthetjük utazásunk legszebb fotóit. Hazafelé Cascais előkelő villáiban és a halászkikötő látványában gyönyörködhetünk. XII.29-i turnus esetén transzfer a repülőtérre,hazautazás a késő esti órákban, érkezés Budapestre az éjszakai órákban.

5. nap: Lisszabon - Budapest
III.14-i turnus esetén reggeli, majd szabadidő egyéni felfedezésekre. Érdemes megtekinteni az óceanariumot, vagy a Gulbenkian múzeumot, vagy az Azulejo múzeumot. Transzfer a repülőtérre a délutáni órákban. A III.29-i időpont esetén reggeli után transzfer a repülőtérre, hazautazás.

A látnivalók, vagy kirándulások sorrendje változhat

A szállodában helyi adó fizetendő 1,00 EUR/fő/éj. A *-gal jelzett időpontban ( TAP járatok esetén) a részvételi díj a feladott csomagot tartalmazza. Wizz Air járatoknál az ár a kézipoggyászt tartalmazza. Az egyéb poggyászok ára a Wizz Air mindenkor érvényes szabályzatának megfelelően fizetendők, feladható 20 kg-os poggyász felára 29.000 Ft-tól időszak függvényében.

Nem található a szálloda áttekintése.Választott utazás: Spanyol, portugál körutas törzs | Portugália | repülő | Időpont: 2017-10-21 – 2017-10-24 | Reggeli | Módosítás
Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI